Avoimet työpaikat Korjaamolla

Katso alta Kulttuuritehdas Korjaamon avoimet työpaikat. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen, jos auki olevista paikoista ei löydy sopivaa.

Tarjoamme sinulle:

  • Sisällöllisesti monipuolisen ja kiinnostavan työn
  • Ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat työkaverit
  • Näköalapaikan kehittyvässä kaupunkikulttuurin konsernissa
  • Konsernin laajat henkilökuntaedut
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaasi ja kasvaa mukanamme

HARJOITTELUUN KORJAAMOLLE?

Korjaamolla työskentelee myös oppimishaluisia harjoittelijoita mm. tuotannossa, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa ja ravintolassa. Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Korjaamolla, jätä alta avoin hakemus ja kerro meille, minkälaisesta harjoittelusta olet kiinnostunut. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen info@korjaamo.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje