Juhlatilat ja kokoustilat

Korjaamolta Helsingin Töölöstä löydät tunnelmalliset tilat niin pieniin kuin suuriinkin yritystapahtumiin, juhliin ja yksityistilaisuuksiin.

Kulttuuritehdas Korjaamon tilat sijaitsevat Helsingin Töölössä, viihtyisissä vanhoissa ratikkahalleissa, jotka on entisöity ja kunnostettu ajanmukaisiksi tapahtuma- ja kokoustiloiksi. Rakennamme tila- ja palvelupaketit joustavasti tarpeittesi mukaan: kokenut tuotantotiimimme voi hoitaa halutessasi koko tapahtuman avaimet käteen - periaatteella aina suunnittelusta raportointiin, tai voit vuokrata meiltä vain tilat ja toteuttaa tapahtumasi itse. Kauttamme järjestyvät myös ainutlaatuiset kulttuurisisällöt, luovuutta edistävät ryhmätyöpalvelut sekä muut elämykselliset tapahtumaratkaisut.

Ota yhteyttä
Tilatoivomus
Haluttu päivämäärä
Haluttu kesto
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Yrityksen/Ryhmän nimi
Puhelinnumero
Henkilömäärä
Tapahtumatyyppi
Lisätietoja

Kulttuuritehdas Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Tuo tilaisuutesi Korjaamolle! Ota yhteyttä tilapalveluihimme ja rakennetaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus. Voit jättää tarjouspyynnön lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@korjaamo.fi.

Ota yhteyttä

Ystävällisiä ja palveluhenkisiä tapahtumatyöntekijöitä

Korjaamon työntekijät ovat ystävällisiä, alan ammattilaisia ja vastaavat todella nopeasti sähköposteihin. Korjaamon tapahtumatyöntekijät ovat myös erittäin palveluhenkisiä ja haluavat tehdä kaiken asiakkaan eteen. – Lotta, Red Events

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje