Mechelin

12 henkilöä
Ota yhteyttä
Tilatoivomus
Haluttu päivämäärä
Haluttu kesto
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Yrityksen/Ryhmän nimi
Puhelinnumero
Henkilömäärä
Tapahtumatyyppi
Lisätietoja

Kulttuuritehdas Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Mechelin, Tila- ja tapahtumapalvelut

Valoisa kokoustila max. 12 hengelle.

Mechelin on valoisa tila Korjaamon ravintolan yläkerrassa. Tilassa on pitkä pöytä 12 hengelle ja erillinen puinen nojatuoliryhmä sekä ikkunat Korjaamon aulaan. Valoisasta ja avarasta Mechelinistä seurailet Kulttuuritehtaan iloista kuhinaa. Mechelin on helppo yhdistää Parven tai Kulmasalin kanssa.

Varustelu

  • Videotykki
  • Fläppitaulu (pyydettäessä)
  • Kokousvesi

Tilaa kahvit ja tarjoilut erikseen varauksen yhteydessä.

Hinta

  • 350 €/koko päivä
  • 50 €/h

Hinnat ALV 0 %.

Varaa neuvotteluhuone klikkaamalla Ota yhteyttä -linkkiä ja täyttämällä varauskysely tai laittamalla viestiä osoitteeseen myynti@korjaamo.fi.


Kokoustilojen Salli, Leino, Rune ja Mechelin peruutusehdot

Kokoustilan peruutus on maksuton, kun se tapahtuu viimeistään 2 täyttä arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutamme 50 % tilavuokrasta, kun peruutus tehdään tätä myöhemmin.

Kokoustarjoilujen peruutus on maksuton, kun se tapahtuu 5 arkipäivää ennen tilaisuutta, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan tarjoilujen koko summa.

Kaikki tilakuvat >

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje