Elokuvasali / Auditorio

122 henkilöä
Ota yhteyttä
Tilatoivomus
Haluttu päivämäärä
Haluttu kesto
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Yrityksen/Ryhmän nimi
Puhelinnumero
Henkilömäärä
Tapahtumatyyppi
Lisätietoja

Kulttuuritehdas Korjaamo ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Elokuvasali / Auditorio, Tila- ja tapahtumapalvelut

Seminaari 122 henkilöä

Etsikö jotain hieman erilaista? Korjaamon auditorio on moderni seminaaritila keskellä Kulttuuritehdasta. Salissa on huippulaatuinen esitystekniikka ja autenttinen elokuvateatterin tunnelma. Iltaisin auditorio toimiikin Korjaamo Kinon elokuvateatterina.

Uskomme elokuvaympäristön tehostavan asian sisäistämistä ja luovan muistijäljen paremmin kuin perinteisessä valkoisessa ja kliinisessä tilassa työskentely. Korjaamon auditorio tarjoaa mahdollisuuden rentoon ja tehokkaaseen työskentelyyn poikkeuksellisen inspiroivassa ympäristössä.

Sali on mahdollista vuokrata myös yksityisnäytökseen ajankohtaisen elokuvan tai vaikka yrityksen sisäisten videoiden katseluun. Kaikki tarvittavat catering-palvelut järjestyvät kauttamme.

Info:

Terävyydeltään 4K-elokuvatasoinen projektori sekä nouseva katsomo.
Korjaamohallissa sijaitseva tila toimii hyvin myös yhdessä läheisen Kulmasalin tai pienempien luovien työtilojen kanssa.

Seminaari 122 henkilöä

Oma elokuvanäytös Bio Rexissä tai Töölössä

Voit valita elokuvan joko ensi-iltaohjelmistostamme tai etsiä asiantuntevan leffatiimimme kanssa juuri teille sopivan leffan. Elokuvan voi yhdistää myös esimerkiksi kokous- tai seminaaripäivään.

OMAAN ELOKUVANÄYTÖKSEEN SISÄLTYY

  • Mahdollisuus pitää vieraille 15–20 minuutin puheenvuoro ennen leffaa
  • Salin kokoustekniikka
  • Etukäteen tilattavat leffaeväät
  • K–18 näytöksiin on mahdollista tilata myös alkoholitarjoiluja

Elokuvanäytöksen hinta on 10 euroa x salin paikkamäärä (ALV 0 %). Minimilaskutus 500 euroa. Töölössä paikkoja on 122. Elokuvakohtaiset poikkeukset hinnoittelussa ovat mahdollisia.

Jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla Ota yhteyttä -painiketta tai ole meihin suoraan yhteydessä:

Sami Murto
Avainasiakaspäällikkö
puh. +358 40 151 4049
etunimi.sukunimi(at)korjaamo.fi

Pienten tilojen peruutusehdot (Kasvihuone, Mediahuone, Työhuone, Parvi, Pikku Ykkönen, Aula, Aulagalleria)
Peruutus on maksuton, kun se tapahtuu viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.
Laskutamme 50 % tilavuokran osuudesta, kun peruutus tehdään vähintään 7 vrk ennen tilaisuutta. Alle 7 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutamme 100 % tilavuokrasta sekä sovittujen tarjoilujen hinnan. Tarjoilut tulee vahvistaa viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta.

Suurten tilojen peruutusehdot (Korjaamo Kino Bio Rex, Vaunusali, Kulmasali, Auditorio, Vintti, Museo, Kesäpiha)
Suurten tilojen tilavuokran osuus laskutetaan vahvistuksen yhteydessä ehdolla 7 päivää netto. Tilavuokran osuutta ei palauteta peruutustapauksien yhteydessä.
Alle 21 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutamme 50 % sovitun tekniikan, kalusteiden sekä työvoimakustannuksien hinnasta hyväksytyn tarjouksen tai siihen tehtyjen päivityksien mukaisesti. Alle 14 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutamme 100 % sovitun tekniikan, kalusteiden sekä työvoimakustannuksien hinnasta hyväksytyn tarjouksen tai siihen tehtyjen päivitysten mukaisesti.

Kaikki tilakuvat >

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje