PESSO (LEVYJULKKARIT)

24.10.2020 - 20:00, Vaunusali
Keikat

Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla!

PESSO (LEVYJULKKARIT)

Tapahtuma on toistamiseen siirretty koronatilanteen vuoksi! Pahoittelemme tilannetta. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
Ostetuille lipuille voi myös hakea hyvityksen Tiketistä. Kätevin tapa palauttaa siirtyneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä.

Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita
Korjaamolla!

Omaleimaisena räppärinä mainetta niittänyt Pesso
juhlistaa toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla.

Esimakua albumista on saatu kahden biisin verran.
Viime syyskuussa Pesso lähetti singlellään terveisiä Marialle. Uusimmalla kappaleella ”Ruger" haaveillaan Tukholmasta ja tunnustetaan, että kuunneltiin Ruger Haueria.

"Ruger on kappale kaipuusta. Itse kaipaan vain
Tukholmaan, jossa kaikki on kai paremmin. Musiikillisesti kappale muistuttaa drum n bassia josta en ikinä oikein pitänyt", Pesso kertoo.

Vuosi sitten marraskuussa kehutun Kunnes mä tapasin
sut -debyyttialbumin julkaissut Pesso, oikealta nimeltään Miika Pesso¸on omaleimaista suomiräppiä tekevä muusikko ja biisinkirjoittaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa sekä tuottaa musiikkiaan yhdessä Mikko Pennasen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia pitkään myös muille artisteille.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje