F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH

17.10.2020 - 20:00, Vaunusali
Keikat

F juhlii huhtikuussa ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla lauantaina 17.10.!

F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH

F juhlii huhtikuussa ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla lauantaina 17.10.! Albumilta on jo saatu esimakua tammikuussa julkaistun singlen "Sokerii" myötä.

"Sokerii on biisi, joka samaan aikaan itkee ja nauraa mun sukupolvelle ja sen kipuilulle. Biisi toimii myös eräänlaisena introna ja kehyksenä mun tulevan albumin tematiikalle. Albumi tulee kulkemaan matkan erilaisten tabujen läpi. Samalla se riisuu kertojansa ja hänen sukupolvensa puhumattomien sekä kiellettyjen asioiden ja kokemusten painolastista", F avaa.
Vuosi 2019 oli F:lle käänteentekevä. Hän julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso, jonka YleX nosti vuoden parhaimpien kotimaisten albumien joukkoon. Lisäksi F keikkaili Suomen isoimmilla festivaaleilla soolona sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta. Menneen syksyn hän pysyi aktiivisena erilaisten biisivierailuiden myötä. Hän teki yhteistyötä muun muassa Lukas Leonin, costeen ja Pykärin kanssa. Vuosi huipentui yhteensä kahteen Emma-ehdokkuuteen Vuoden tulokas- sekä vuoden rap/r'nb -kategorioissa.

Illan avausesiintyjänä nähdään viime vuoden puhutuimpien hiphop-nimiin lukeutuva Yeboyah. Artistin viime kesänä julkaisema visuaalinen Elovena-EP ravisteli luutuneita käsityksiä suomalaisuudesta ja poiki hänelle "Vuoden Tulokas" -Emma-ehdokkuuden ja sijan 5 YleX:n Läpimurto-listalla. Gasellien, Pesson ja Aivovuodon kappaleilla featannut monilahjakkuus nähtiin myös osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje