Comedy Stop Helsinki

10.09.2020 - 12.09.2020, Koko Korjaamo (festivaalit yms.)
Festivaalit

Uusi kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki saapuu syyskuussa Helsingin Korjaamolle.

Comedy Stop Helsinki

Uusi kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki saapuu syyskuussa Helsingin Korjaamolle. Festivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä tulevaisuuden tähtikoomikot Suomessa. Comedy Stop Helsingissä esiintyy kolmen päivän aikana kahdeksan koomikkoa ympäri maailmaa, joita täydentävät Suomen eturivin viihdyttäjät.

Festivaalin viralliset nettisivut www.comedystophelsinki.fi

TAPAHTUMA:
Comedy Stop Helsinki
Kulttuurikeskus Korjaamo
10.-12.9.2020
K-18

KOOMIKOT:
Chris Turner - perjantai
Ali Jahangiri - perjantai

Comedy Stop Helsingissä esiintyvien koomikoiden nimet julkistetaan vaiheittain tulevina viikkoina. Pysy kuulolla!

LIPUT:
Myynnissä nyt
Palvelumaksuineen alkaen 22,50 € Ticketmasterista.

Festivaali tuo syyskuussa 2020 lupaavimmat koomikot ympäri maailmaa Helsinkiin. Festivaali tulee olemaan yllätyksellinen ja täynnä monipuolisten koomikoiden mahtavia esityksiä. Jokaiseen Comedy Stop Helsingin esitykseen on mahdollista ostaa erilliset liput. Näin yleisö voi valita itselleen ihanteellisen aikataulun sekä esiintyjät, joiden show’t he haluavat nähdä. Comedy Stop Helsinki julkaisee tulevina viikkoina joka perjantai uusia nimiä festivaalin ohjelmaan. Seuraa tiliä @comedystophelsinki Instagramissa sekä Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla, kun ohjelma täydentyy. Esitysten liput tulevat myyntiin heti julkistuksen jälkeen Ticketmasterissa.

Korjaamolla nähdään esityksiä neljässä eri tilassa: Vaunusalissa, Vintillä, kulmasalissa sekä elokuvasalissa.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje