PERUTTU:THE HOLY - MONO FREEDOM (RECORD RELEASE SHOW)

18.04.2020 - 20:00, Vaunusali
Keikat

The Holy:n odotettu kakkosalbumi ‘Mono Freedom’ julkaistaan 17.04.2020.

PERUTTU:THE HOLY - MONO FREEDOM (RECORD RELEASE SHOW)

__Tapahtuma on valitettavasti peruttu koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

__Ostetuille lipuille voi hakea hyvityksen Tiketistä. Kätevin tapa palauttaa peruuntuneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä!

__Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Pahoittelemme tilannetta!__


The Holy:n odotettu kakkosalbumi ‘Mono Freedom’ julkaistaan 17.04.2020. Julkaisun yhteydessä yhtye soittaa neljä eksklusiivista konserttia Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Konsertit rakentuvat salin keskelle sijoitettavan 360-asteisen lavan ja erityisen valosuunnittelun ympärille. Yhtye esittää konserteissa uuden levyn kokonaisuudessaan, muutamia levyltä pois jääneitä kappaleita sekä kappaleita aikaisemmilta julkaisuilta. Lippuja on myynnissä intiimeihin konsertteihin rajoitetusti.

Huhtikuussa julkaistava ‘Mono Freedom’ on saanut pitkälti inspiraationsa Alan Weismanin tietokirjasta The World Without Us. Levyn lyriikat rakentaa utopioita maailmasta ilman ihmisiä ja käsittelee turhautumista länsimaiseen ajatukseen vapaudesta.

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, joka on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018 ja odotettu toinen albumi Mono Freedom ilmestyy huhtikuussa 2020. Yhtyettä on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman.

Yhtye on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Helsingin pienistä keikkapaikoista kotimaan isoimmille festareille (mm. Flow Festival, Ruisrock, Provinssi ja Ilosaarirock) kasvanut yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti myös Euroopassa sekä esiintynyt lukuisilla ulkomaalaisilla showcase-festivaaleilla (mm. Iceland Airwaves, Eurosonic, Reeperbahn, Where is the Music sekä Viennan, Lontoon & Berliinin JaJaJa-klubit). Eurooppalainen taide- ja kulttuurikanava Arte yhteistyössä YLE:n kanssa taltio ja esitti yhtyeen keikan vuoden 2019 Flow Festivaaleilta ja syksyllä 2019 legendaarinen yhdysvaltalainen radiokanava KEXP teki livetaltioinnin yhteen keikalta Iceland Airwaves -festivaaleilla.

Yhtyeen debyyttialbumi Daughter keräsi kehuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja levy sai vuoden 2019 Emma-gaalan Kriitikoiden valinta -ehdokkuuden. Erityisesti levyn tematiikka, joka käsitteli kasvamista 90-luvun lama-Suomessa keräsi kiitosta arvosteluissa.

The Holy:
Eetu Henrik Iivari
Pyry Peltonen
Laura Kangasniemi
Mikko Maijala
Eero Jääskeläinen

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje