SIIRRETTY: PESSO (LEVYJULKKARIT)

17.04.2020 - 20:00, Vaunusali
Keikat

Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla heinäkuussa!

SIIRRETTY: PESSO (LEVYJULKKARIT)

Tapahtuma on siirretty tulevaisuuteen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Uusi päivämäärä pe 17.7. Pahoittelemme tilannetta. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Ostetuille lipuille voi myös hakea hyvityksen Tiketistä. Viimeinen päivämäärä hakea hyvitystä on tiistai 7.4. Kätevin tapa palauttaa siirtyneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä!

Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Pahoittelemme tilannetta!

Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita
Korjaamolla huhtikuussa!

Omaleimaisena räppärinä mainetta niittänyt Pesso
juhlistaa keväällä ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla perjantaina 17.4.2020.

Esimakua albumista on saatu kahden biisin verran.
Syyskuussa Pesso lähetti singlellään terveisiä Marialle. Uusimmalla kappaleella ”Ruger" haaveillaan Tukholmasta ja tunnustetaan, että kuunneltiin Ruger Haueria.

"Ruger on kappale kaipuusta. Itse kaipaan vain
Tukholmaan, jossa kaikki on kai paremmin. Musiikillisesti kappale muistuttaa drum n bassia josta en ikinä oikein pitänyt", Pesso kertoo.

Vuosi sitten marraskuussa kehutun Kunnes mä tapasin
sut -debyyttialbumin julkaissut Pesso, oikealta nimeltään Miika Pesso¸on omaleimaista suomiräppiä tekevä muusikko ja biisinkirjoittaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa sekä tuottaa musiikkiaan yhdessä Mikko Pennasen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia
pitkään myös muille artisteille.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje