SIIRRETTY: AIVOVUOTO, HAAMU (TUPLAJULKKARIT)

09.04.2020 - 20:00, Vaunusali
Keikat

Aivovuoto ja Haamu juhlivat uusien albumiensa julkkareita Korjaamolla pe 10.7.!

SIIRRETTY: AIVOVUOTO, HAAMU (TUPLAJULKKARIT)

Tapahtuma on siirretty tulevaisuuteen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Uusi päivämäärä pe 10.7.
Pahoittelemme tilannetta. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Ostetuille lipuille voi myös hakea hyvityksen Tiketistä. Kätevin tapa palauttaa siirtyneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä!

Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Pahoittelemme tilannetta!

Kiirastorstaina on aihetta juhlaan, kun Monsp Recordsille levyttävät pitkän linjan rap-vaikuttajat Aivovuoto ja Haamu juhlivat uusien albumiensa julkkareita Korjaamolla.

Räppäri Jodarokin sekä tuottajaveljsten Mion ja Visan muodostaman Aivovuodon kuudes albumi ”Liikkeellä” ilmestyy perjantaina 3. huhtikuuta. Albumilta on jo saatu esimakua helmikuussa ilmestyneen singlen ”Cadaques” myötä. Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, jonka aiemmat viisiä levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by”, “Dötöx” "Utopia Sessiot -EP” ovat saaneet erinomaisen vastaanoton.

Räppäri-tuottaja Haamun uusi albumi ”30” ilmestyy 20. maaliskuuta. Levyltä on tähän mennessä julkaistu single Supertähti, jolla ovat mukana myös Hannibal ja Afromikko. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut aiemmin kolme soololevyä ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Edellinen sooloalbumi, Aika rakastaa lapsiaan, julkaistiin vuonna 2017.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje