PERUTTU: Punch Up! Resistance & Glitter

08.04.2020 - 19:00 - 21:00, Kulmasali
Esitykset

Punch Up! brings together the hottest names and sharpest minds in stand up, burlesque and drag!

PERUTTU: Punch Up! Resistance & Glitter

Tapahtuma peruttu. Kulttuuritehdas Korjaamolle live-kohtaamiset kulttuurielämysten parissa ovat elämän suola. Koska tapahtumien toteuttaminen turvallisesti ja terveellisesti on meille tärkeää, noudatamme koronavirusepidemian ajan tarkasti viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Lisätietoa: https://www.korjaamo.fi/fi/blog/korjaamon-tapahtumat-ja-koronavirusepidemia

Punch Up! - Resistance & Glitter is what happens when you mix the hip, nerdy, hilarious comedy of James Lorien MacDonald and Juuso Kekkonen with the otherworldly, conceptual fantasy drag art of Miss Vinyl Envy. Join us for a night of comedy, drag, burlesque, spoken word, music, and other hijinks.

Our glitterati guest performer list has included Finnish burlesque’s grande dame Bettie Blackheart, Kaisa Pylkkänen (All Female Panel), Lola Vanilla (Drag me to HEL), Caroline Suinner (Pehmee / Ruskeat Tytöt), Theodora Rex, Adikia, Mercedes Bentso, and many more.

There is no other show like Punch Up! in town.

Punch Up! - Resistance & Glitter
14.2. / 8.4. / 23.6.2020
Korjaamo, Kulmasali
Töölönkatu 51, Helsinki
Showtime 19:00 (doors 18:30)
Age limit: 18
Tickets: 25 / 15€
All shows are in English.

ACCESSIBILITY
Korjaamo's toilets are gender-neutral.
Kulmasali is a wheelchair accessible venue.
There is a wheelchair accessible toilet at the venue.

PAY-WHAT-YOU-WANT TICKETS
Low on cash but still want to see the show? No worries! Pay-what-you-want tickets are available at the door, starting at 18:30. You can pay any amount at all. The number of pay what you want tickets is limited, so to guarantee you get a seat, we recommend buying tickets in advance.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje