PERUTTU: Cavallini & Shrty + Le Fvbelos

04.04.2020 - 21:00, Vaunusali
Keikat

PERUTTU: Cavallini & Shrty + Le Fvbelos

Tapahtuma peruttu. Kulttuuritehdas Korjaamolle live-kohtaamiset kulttuurielämysten parissa ovat elämän suola. Koska tapahtumien toteuttaminen turvallisesti ja terveellisesti on meille tärkeää, noudatamme koronavirusepidemian ajan tarkasti viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Lisätietoa: https://www.korjaamo.fi/fi/blog/korjaamon-tapahtumat-ja-koronavirusepidemia

PMEn riveissä levyttävä Cavallini & Shrty julkaisee debyyttialbuminsa 14. helmikuuta ja Le Fvbeloksen debyytti-EP ilmestyy myöhemmin maaliskuun aikana.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje