SIIRRETTY: ERKI PÄRNOJA (EST) + LEVA RELEASE SHOW

03.04.2020 - 20:00, Kulmasali
Keikat

Erki Pärnoja (EST) juhlistaa uutta levyään Korjaamolla heinäkuussa!

SIIRRETTY: ERKI PÄRNOJA (EST) + LEVA RELEASE SHOW

Tapahtuma on siirretty tulevaisuuteen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Uusi päivämäärä pe 10.7. Pahoittelemme tilannetta. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Ostetuille lipuille voi myös hakea hyvityksen Tiketistä. Viimeinen päivä hakea hyvitystä on tiistai 7.4. Kätevin tapa palauttaa siirtyneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä!

Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Pahoittelemme tilannetta!

Tallinnalainen indieartisti Erki Pärnoja saapuu uuden ”Leva” -albuminsa julkaisukeikalle Korjaamon Kulmasaliin perjantaina 3. huhtikuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 18. helmikuuta klo 10:00.

Tunnetuimpiin virolaisiin indiemuusikoihin lukeutuva multi-instrumentalisti liikkuu helmikuun 12. ilmestyneellä neljännellä pitkäsoitollaan euforian ja melankolian välimaastossa. Unenomainen, mystinenkin albumi on aiempia levyjä orkestroidumpi ja sillä kuullaan ensimmäistä kertaa myös artistin laulua. Helsingin Sanomat hehkutti levyä neljän tähden arvostelussaan ”onnistuneen täysipainoiseksi”.

Ewert and the Two Dragonsin kitaristinakin tunnettu Erki Pärnoja on julkaissut aiemmin kolme sooloalbumia “Himmelbjerget” (2015), “Efterglow” (2017) ja “Saja Lugu” (2018). “Efterglow” palkittiin Estonian Music Awardseissa Vuoden 2018 indiealbumina.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje