Photofuss: Välitilat - Liminal Spaces

29.03.2020 - 11:00
Kuvataide

Välitilat // Liminal Spaces -näyttely saa muotonsa matkamuistoista, oudoista kokemuksista, vieraudesta, muukalaisuudesta, nuoruudesta, venymistä, raoista, nahasta ja hedelmälihasta.

Photofuss: Välitilat - Liminal Spaces

liminal
/ˈlɪmɪn(ə)l/

1.
relating to a transitional or initial stage of a process.
2.
occupying a position at, or on both sides of, a boundary or threshold.

Välitilat // Liminal Spaces -näyttely saa muotonsa matkamuistoista, oudoista kokemuksista, vieraudesta, muukalaisuudesta, nuoruudesta, venymistä, raoista, nahasta ja hedelmälihasta. Teokset ovat puheenvuoroja, dokumentteja, tutkielmia ja sukelluksia välitiloihin nuoruuden ja aikuisuuden, työn ja vapaa-ajan, identiteettien ja kansalaisuuksien sekä toiveiden ja pelkojen välillä. Ne ovat helliä, epämukavia, hiljaisia, vaikeita ja pehmeitä kuvauksia henkilökohtaisista kokemuksista rajojen välissä ja yhteiskunnan raoissa.

Lue lisää: https://hippolyte.fi/nayttely-korjaamo/valitilat-liminal-spaces/
In English: https://hippolyte.fi/en/nayttely-korjaamo/valitilat-liminal-spaces/

PHOTOFUSS on Suomen valokuvataiteen museon nuortenryhmä, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa ja kokea valokuvakulttuurin ilmiöitä kollektiivisen työskentelyn kautta. Ryhmän toiminta perustuu tutkimukseen ja kokeellisuuteen, ja sitä ohjaavat ryhmän omat kiinnostuksen kohteet ja ideat. PHOTOFUSS suunnittelee ja tuottaa omat näyttelynsä. Ryhmä muodostetaan vuodeksi kerrallaan, ja siihen on joka kevät avoin haku.

Välitilat // Liminal Spaces -näyttelyssä mukana ovat ryhmän jäsenet Tuukka Jaromaa, Sanna Nykänen, Milja Laakso, Johanna Lahtinen, Lyy Raitala, Elle Sumelius ja Artem Zazulin. Mukana näyttelyn organisioimisessa on ollut myös ryhmän koordinaattori Roope Laukkanen.

Näyttelykokonaisuus on tuotettu yhteistyössä Valokuvagalleria Hippolyten, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Suomen valokuvataiteen museon kanssa.

PHOTOFUSS
Välitilat // Liminal Spaces
Tuukka Jaromaa, Sanna Nykänen, Milja Laakso, Johanna Lahtinen, Lyy Raitala, Elle Sumelius, Artem Zazulin
Hippolyte Korjaamo (Töölönkatu 51 A–B, 00250 Helsinki)
6.3.–26.4.2020
Avoinna ma-su 11-20

Kuva: Elle Sumelius

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje