SIIRRETTY: Helsinki Natural Wine 2020

27.03.2020 - 28.03.2020, Koko Korjaamo (festivaalit yms.)
Ruoka ja juoma

The event has been postponed.

SIIRRETTY: Helsinki Natural Wine 2020

THE EVENT HAS BEEN POSTPONED.
Due to the CoVid -19 outbreak the Finnish Government has asked to postpone all major events to control the spread of the virus. We will of course do our part in this terrible situation and have decided to postpone the event to a future date, that will be published as soon as we can.

If you have already purchased a ticket, your ticket will be valid in the future event as well. If you would like to have a refund, please go to the website below. You will need to enter the (1) name of the event, (2) order number, (3) tickets number(s), (4) name, (5) email and (6) bank account number.

You will have 3 weeks to apply for refund after we have released the new dates for the fair. We notify all ticket holders of the new dates when they have been confirmed.

https://www.eventio.com/peruutus__

Helsinki Natural Wine on Suomen ensimmäinen vuosittainen viinifestivaali kuluttajille. Kokoamme Kulttuuritehdas Korjaamon katon alle Suomen parhaiden maahantuojien kiehtovia natural-viinejä.

Natural Wine Helsingissä saat maistaa satoja viinejä laseittain, maisteluannoksina tai jopa pulloittain, jos jaat mieluiten kokemuksen yhdessä ystävien kanssa. Valikoimamme viineistä osan voit löytää myös Alkosta, mutta suuri osa viineistä on tarjolla vain ja ainoastaan ravintoloissa.

Tarjoilemme myös loistavaa ruokaa, leipiä, juustoja ja leikkeleitä, jotta voit syödä hyvin natural-viinien maistelun ohella.

Tervetuloa!

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje