PEGASOS + REETTA HOTTI

06.03.2020 - 20:00, Kulmasali
Keikat

Pegasos ja Reetta Hotti esiintyvät Korjaamon kulmasalissa pe 6.3.

PEGASOS + REETTA HOTTI

PEGASOS

Pegasos on eeppinen hevonen, joka laukkaa kuuden kaveruksen ohjastamana uuden suomenkielisen musiikin tasangoilla. Pegasos rakastaa suuria melodioita ja täysin palkein laulettua stemmalaulua. Folkpop-kappaleiden vahvat tekstit tarjoavat kuulijalle elokuvallisia mielikuvia.

Perjantaina 6.3.2020 Korjaamolla juhlistetaan Pegasoksen "Anna vielä aikaa" -debyyttialbumin julkaisua.

REETTA HOTTI

Reetta Hotti saapuu bändinsä kanssa Korjaamolle syleilemään marraskuussa 2019 julkaisemansa EP:n lempeitä jälkilöylyjä.

Versot-nimeä kantava debyytti EP on suomenkielistä tarinavetoista indietä, jonka sydän sykkii amerikkalaiselle folkille mutta jonka mieli halajaa ambientin ja post-rockin melankolisille ja unenomaisille poluille. Hitaasti vyöryvät, kaikuisat äänimassat kohtaavat pelkistetyt, hauraat sävyt.

Korjaamon keikalla luvassa bändin ja kaihoisien puhaltimien kera koristeltuja EP-versoja, sekä aivan uusia, entistä rohkeammin melankoliaan sukeltavia versoja

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje