NOUVELLE VAGUE

17.02.2020 - 19:00, Vaunusali
Keikat

Nouvelle Vaguen 15-vuotisjuhlakiertue saapuu Korjaamolle!

NOUVELLE VAGUE

NOUVELLE VAGUE 15-VUOTISJUHLAKIERTUE KORJAAMOLLA

Vuonna 2004 Marc Collinin ja Olivier Libauxin johtama pariisilainen kollektiivi NOUVELLE VAGUE julkaisi ensimmäisen albuminsa, joka kuljetti musiikin ystävien korviin unenomaisia bossa nova -tulkintoja punkin ja new waven klassikkokappaleista. Nouvelle Vaguesta tuli nopeasti kansainvälinen ilmiö – paljon enemmän kuin pelkkä cover-bändi.

Viisi studioalbumia ja useita maailmankiertueita myöhemmin Nouvelle Vague juhlii nyt viidennettätoista vuottaan. Vuonna 2018 käynnistynyt kiertue vie Nouvelle Vaguen livetuotannon takaisin juurilleen: mukana on akustinen kitara, muutama kosketinsoitin ja kaksi laulajaa (Mélanie Pain, Elodie Frégé tai Phoebe Killdeer), jotka tulkitsevat yhtyeen ikonisia kappaleita. Ranskalaiset muusikot ovat esittäneet versioitaan mm. Joy Divisionin, Dead Kennedysin ja Blondien kappaleista. Ihastuttavat coverit ovat päätyneet myös elokuvien ja tv-sarjojen soundtrackeille.

Helmikuussa 2020 Nouvelle Vague palaa Korjaamolle noin kolmen vuoden tauon jälkeen. Vaunusalin toistuvasti loppuun myynyt yhtye tulee myös tällä kertaa tekemään suuren vaikutuksen.

Ovet 19:00
Showtime 20:00
K-18

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje