Jaksohali podcast-festivaali

08.02.2020 - 10:00 - 16:00, Kulmasali
Puhe

Jaksohali on lauantaipäivän mittainen minifestari kaikille podcastien tekijöille - siitä haaveileville, aloittelijoille ja konkareille.

Jaksohali podcast-festivaali

Tarjolla on podcastien tekemistä pohtivia esityksiä ja keskusteluja, joiden välissä on ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella aiheesta esiintyjien ja muiden audiosta innostuneiden kanssa. Tapahtuman tuottaa Jaksomedia.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje