DARK WINTER BURLESQUE

25.01.2020 - 19:30, Kulmasali
Esitykset

Dark Winter Burlesque Korjaamolla

DARK WINTER BURLESQUE

Dark Winter Burlesque

Illan juontaa: Lily Wanderlust
Lava-avustaja: Maristola Valois

Illan tähdet:
Armi von Vep
Bitch Cabaret
Chick Peeve
Cloud BeDevil'
Frank Doggenstein
Honey B'Zarre
Madame BlaBlaa
Nancy Bites
Salomé Shangri-La
Tinker Bell
Vivid Vamps
Yilan Kabilesi

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje