VÅNNA INGET (SWE) + GHOST WORLD + MIDSOMMAREN

24.01.2020 - 19:00, Kulmasali
Keikat

Ruotsalainen suosittu Vånna Inget soittaa post-punkkia Korjaamolla 24.1!

VÅNNA INGET (SWE) + GHOST WORLD + MIDSOMMAREN

Popahtavaa post-punkia soittava Vånna Inget esiintyy Korjaamolla perjantaina 24.1.2020.

Valovoimaisen keulahahmon Karolina Engdahlsin johtama ruotsalaisyhtye on lähes kymmenvuotisen uransa aikana julkaissut neljä kokopitkää albumia, joista mm. hitin "Krockade Bilar" sisältävä Ingen Botten oli vuoden 2013 Grammis-ehdokkaanakin rock-kategoriassa. Tuorein pitkäsoitto "Utopi" ilmestyi toukokuussa 2019.

Illan lämppäreinä nähdään Ghost World, joka on Kouvolassa 2014 perustettu, uuden kotimaisen vaihtoehtorockin mielenkiintoisimpia nimiä sekä tuore ruotsinkielinen punk-tulokas Midsommaren.

Showtime’t 19.30 / 20.30 / 21.30

Vertauksia Masshysteristä The Go-Go'siin kerännyt ruotsalaisviisikko on nähty Suomessa edellisen kerran vuonna 2016.

Tapahtumaa tukee Nordisk Culture Fondin PULS-tuki.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje