VegeXmas

21.12.2019, Vaunusali
Markkinat, Ruoka ja juoma

Vietä vegempi joulu – uuden ajan joulumarkkinatapahtuma VegeXmas on täällä!

VegeXmas

VegeXmas järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamon tunnelmallisessa Vaunusalissa joulun alla. VegeXmas kutsuu tekemään joulun parhaat ja eettisimmät ostokset sekä lahjapaketteihin että joulupöytään saman katon alta. Kaikki VegeXmas-joulumyyjäisissä myytävät tuotteet ovat vegaanisia.

Joulukiireen keskellä voi hengähtää ja hakea inspiraatiota omaan juhlakeittiöön myös vegaanisella joulubrunssilla, jonka kokkaa Korjaamon keittiö.

VegeXmas-joulumarkkinoille on vapaa pääsy.

Lisätietoa Korjaamon keittiön vegaanisesta joulubrunssista saatavilla pian – stay tuned!

VegeXmasin Korjaamolle tuo Vegefirma, joka on muun muassa vuoden 2019 parhaina messuina palkittujen Vegemessujen takana. Vegemessut on Pohjoismaiden suurin kasvisruokatapahtuma. Vegemessujen lisäksi Vegefirma tuottaa katuruokatapahtuma VegeStreetiä. Yksistään näiden tapahtumien kävijämäärä on yhteensä yli 20 000 henkilöä.

https://www.vegexmas.fi/

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje