Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertti

19.12.2019 - 18:00 - 22:00
Musiikki, Elokuvat

Yksi mies, laulut ja tarinat. Ilta on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä.

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertti

Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Ilta on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Artisti avautuu yleisölleen ja kertoo tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.

Anssi Kelan ennenkokemattomat Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit nähdään Bio Rex Lasipalatsissa joulukuussa. Neljän esityksen konserttisarjan ensi-ilta on torstaina 19.12.2019. Liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 7.10. klo 9.

ELÄMÄKERTAKONSERTTI

Anssi Kela:
Mun täytyy kävellä näin
19.–22.12.2019
Bio Rex Lasipalatsi, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT

Myyntiin ma 7.10.2019 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 39 euroa Tiketistä

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje