Jaakko Eino Kalevi

14.12.2019 - 20:00 - 01:00, Vaunusali
Keikat

Jaakko Eino Kalevi ainutlaatuisella keikalla Korjaamolla!

Jaakko Eino Kalevi

Maailmalla kulttimainetta nauttiva indie-tähti, säveltäjä-muusikko Jaakko Eino Kalevi soittaa ainutlaatuisen keikan loppuvuodesta Helsingissä 22. marraskuuta ilmestyvän EP-julkaisunsa ”Dissolution” tiimoilta. Korjaamolla lauantaina 14. joulukuuta toteutuvan elektronisen musiikin illan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Suomalaisen marginaalin keskushenkilöstä Pitch­fork-noteeratuksi elektronisen musiikin suunnannäyttäjäksi noussut Jaakko Eino Kalevi on julkaissut vuoroin Pet Shop Boys -vertauksilla kiitellyillä laulumelodioilla ryyditettyä konerumpufillien ja hienovaraisten syntetisaattorisoundien kyllästämää konemusiikkia, psykedeliavaikutteista indie-musiikkia, aikuisrockia ja kaikkea siltä väliltä. Suomen Ariel Pinkiksi, Cut Copyksi, Sebastian Tellieriksi sekä Steely Daniksi tituleerattu artisti on tuoreimmissa julkaisuissaan onnistunut ansioituneesti toteuttamaan maailmanluokan tekemisen meininkiä omaa kotikutoisen uniikkia fiilistään kadottamatta. Jo mittavan, yli kymmenen vuoden julkaisu-uran omaavan renessanssineron viimeisin pitkäsoitto, viime vuonna ilmestynyt ”Out of Touch” sai taas ihastuneen vastaanoton artistin lojaalilta fanikunnalta.

Maailmalla laajasti kiertävä ja vain harvakseltaan kotimaassa keikkaileva Jaakko Eino Kalevi on tehnyt Suomessa lähinnä vain pistokeikkoja ja esiintynyt festivaaleilla. Harvinaislaatuisella Helsingin-keikalla on odotettavissa läpileikkaus artistin mielenkiintoiseen uraan 22. marraskuuta Domino Recordsin kautta ilmestyvän minialbumin raidoilla täydennettynä.

Ovet 20.00
Showtime 21:00
Liput 18 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 20 €
Eteispalvelumaksu 3 €

V A U N U S A L I

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje