Nuori/Voima-klubi 5: Kumppanit

13.12.2019 - 19:00, Vintti
Esitykset

Vuoden viimeinen Nuori Voima-klubi Korjaamon Vintillä.

Nuori/Voima-klubi 5: Kumppanit

Kumppanit-teemaisella klubilla esiintyvät muun muassa kuvassakin näkyvät Timo Kämäräinen ja Olavi Uusivirta!

Klubilla nähdään myös mm. ruotsalaista lyhytelokuvaa, Jantso Jokelinin esitys sekä Antti Salmisen ja Maria Matinmikon keskustelu heidän teoksistaan Mir ja Kolkka. Illan mittaan nähdään myös kissavideo-teemainen kriitikkobattle, jossa mittelevät kriitikot Eleonoora Riihinen, Ville Hämäläinen ja Lydia Lehtola. Illan ohjelmaa tahdittaa DJ Juho Kankaanpään Herkät Paikat.

Illassa jaetaan myös Nuoren Voiman avustajapalkinto sekä kerrotaan, ketkä saivat Nuoren Voiman Säätiön vuoden 2019 apurahat.

Ovet aukeavat klo 18.30 ja ohjelma alkaa klo 19.00.

Liput:

Liput kustantavat NVL:n jäsenille 10 euroa ja muille 12 euroa. Suomen arvostelijain liitto SARV tukee klubia kustantamalla jäsenilleen ilmaisen sisäänpääsyn klubille.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje