Opera de Paris: Les Indes Galantes

08.12.2019 - 18:00 - 22:00, Korjaamo Kino Bio Rex
Elokuvat

Les Indes Galantes kertoo neljä eri tarinaa, joita kaikkia yhdistää sama teema: rakkaus eksoottisessa ympäristössä

Opera de Paris: Les Indes Galantes

Jean-Philippe Rameau

Opera de Paris, Pariisi

Kapellimestari: Leonardo Garcia Alarcon

Ohjaus: Clément Cogitore

Rooleissa: Sabine Devielhe, Florian Sempey, Jodie Devos, Edwin Crossley-Marcer, Julie Fuchs, Mathias Vidal, Alexandre Duhame

Les Indes Galantes kertoo neljä eri tarinaa, joita kaikkia yhdistää sama teema: rakkaus eksoottisessa ympäristössä. Tarinat sijoittuvat Ottomaani-valtakuntaan, Peruun, Persiaan sekä pohjois-Amerikkaan.Tallennettu lokakuussa 2019.

Laulettu ranskaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto: 3 tuntia 10 minuuttia + väliaika.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje