HENRIK! X TEKSTI-TV 666

05.12.2019 - 06.12.2019, Vaunusali
Keikat

HENRIK! X TEKSTI-TV 666

HENRIK! X TEKSTI-TV 666

PÄHKÄHULLU TRANSSI KORJAAMOLLA.

Henrik! on yhdeksänpäinen punkhullu ja nyt hän on korviaan myöten ihastunut naapuriluokan ”cooliin” tyyppiin, Megaan, joka jauhaa purkkaa ja kuuntelee Cania. Mutkia matkaan tuo kuitenkin Megan pahansuopa kumppani Lerva, joka ei niin vain ole luovuttamassa asian suhteen, vaan järjestää tälle ansan Kulttuuritehdas Korjaamolle.

Juuri viime hetkellä Henrik! löytää avukseen Vaunusalin nurkassa pölyttyneen kromirobotin nimeltä Teksti-tv 666, jolta puuttuu kokonaisia rivejä ja merkit ovat vaihtuneet toisiksi, mutta jolla edelleen lyö kiihkeä, motorinen pulssi. Yhdessä he käyvät viimeiseen taistoon, Transsiin, tuota katalaa inhokkia vastaan, jota Lervaksi kutsutaan.

Ovet 20.00

K-18

Korjaamo Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje