Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952)

01.12.2019 - 20:00 - 22:30, Korjaamo Kino Bio Rex
Elokuvat

Chaplin tutkii intiimisti ja tarkasti elämäänsä hiipuneena tähtenä.

Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952)

Calvero oli aikanaan varieteetähti, mahtava koomikko ja alansa parhaimmistoa. Nyt hän on ikäloppu mies, jonka yleisökin on unohtanut. Kun Calvero pelastaa nuoren ballerinan itsemurhalta ja auttaa häntä tervehtymään ja saamaan itseluottamuksensa takaisin, hän löytää jälleen tarkoituksensa showbisneksessä, vaikka oli jo menettänyt toivonsa.

Chaplin tutkii intiimisti ja tarkasti elämäänsä hiipuneena tähtenä. Hän lähestyy itse jo eläkeikää. Hän esittää kysymyksiä ja vastauksia siitä, miltä tuntuu olla unohdettu ja epätoivoinen. Samalla hän kerää voimia ylittääkseen itsensä jälleen. ”Parrasvalot” voitti sekä Oscar-palkinnon että BAFTA-palkinnon.

kieli: englanti
tekstitys: suomi

Huom! Esitys on Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

Sunday Masterpiece -elokuvasarja palaa uudella kattauksella! Kyseessä on Korjaamo Kino Bio Rexin sunnuntaisarja, joka esittää kerran kuussa elokuvataiteen merkkiteoksia eri aikakausilta. Sarjassa tullaan näkemään harvinaisempia helmiä, näyttävää filmatisointia sekä aikaa kestäviä klassikoita.

Huomaathan, että Bio Rexin näytökset ovat K18, koska salissa on anniskeluoikeus.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje