The Royal Ballet: Kolmen baletin ilta

26.11.2019 - 18:00 - 21:00, Elokuvasali / Auditorio
Elokuvat

Royal Ballet esittelee kolmen koreografian illallaan monipuolisuuttaan

The Royal Ballet: Kolmen baletin ilta

Kenneth MacMillan / Frederick Ashton / Rudolf Nurejev
KOLMEN BALETIN ILTA: CONCERTO / ENIGMA VARIATIONS / RAYMONDA III NÄYTÖS

Royal Ballet esittelee kolmen koreografian illallaan monipuolisuuttaan. Mukana on balettiseurueen alkutaipaleelta Marius Petipan klassikkokoreografia sekä kaksi omien koreografien nykytanssikoreografiaa.

Concerto: koreografia Kenneth MacMillan, musiikki Dmitri Shostakovitsh.
Enigma variations: koreografia Frederick Ashton, musiikki: Edward Elgar
Raymonda III näytös: koreografia Rudolf Nurejev, Marius Petipan mukaan, musiikki Aleksandr Glazuno

Lontoon Royal Opera Housen ooppera- ja balettikauden 2019 - 2020 valikoidut esitykset on suunniteltu ja ohjattu nimenomaan elokuvateatterikatsojille, ja varten vasten suunniteltujen kamerakulmien ansiosta katsoja voi kokea olevansa tapahtumien keskipisteessä. Elokuvateatterissa pääsee kokemaan huippuluokan esityksiä, joiden rooleissa nähdään kansainvälisiä tähtiä.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje