Sunday Masterpiece: 8 1/2 (1963)

24.11.2019 - 20:00 - 22:30, Korjaamo Kino Bio Rex
Elokuvat

Surrealistinen draamakomedia on elokuvataiteen kulmakiviä ja pakollisia nähtäviä jokaiselle leffafriikille.

Sunday Masterpiece: 8 1/2 (1963)

Maestro Federico Fellinin unohtumaton mestariteos! Tunnettu italialainen elokuvaohjaaja Guido Anselmi kärsii luovasta blokista. Jumittuneena uuteen scifi-elokuvaansa keskellä taiteellisia ja aviollisia vaikeuksia, hän on kadottanut mielenkiinnon työhön. Kun Guido ponnistelee puolinaisesti elokuvan kimpussa, hänen muistoihinsa ja mielikuviinsa nousee menneisyydestä takaumia ja unia, ja usein ne sekoittuvat todellisuuteen.

Tämä surrealistinen draamakomedia on elokuvataiteen kulmakiviä ja pakollisia nähtäviä jokaiselle leffafriikille. Tarinaan kutoutuu verhottuja ja ei-niin-verhottuja viittauksia ohjaaja Fellinin omaan elämään.

kieli: italia
tekstitys: suomi

Huom! Esitys on Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

Sunday Masterpiece -elokuvasarja palaa uudella kattauksella! Kyseessä on Korjaamo Kino Bio Rexin sunnuntaisarja, joka esittää kerran kuussa elokuvataiteen merkkiteoksia eri aikakausilta. Sarjassa tullaan näkemään harvinaisempia helmiä, näyttävää filmatisointia sekä aikaa kestäviä klassikoita.

Huomaathan, että Bio Rexin näytökset ovat K18, koska salissa on anniskeluoikeus.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje