Helsinki Spoken Word: Sophia Thakur (UK), Rauhatäti, Aura Nurmi

23.11.2019, Kulmasali
Puhe, Esitykset

Helsinki Spoken Word tuo Korjaamolle ajankohtaisimmat ja kiehtovimmat spoken word -artistit, joiden sanoilla on merkitystä.

Helsinki Spoken Word: Sophia Thakur (UK), Rauhatäti, Aura Nurmi

Seitsemännellä Helsinki Spoken Word -klubilla lavalle nousevat Sophia Thakur (UK), Aura Nurmi ja Rauhatäti.

Helsinki Spoken Word tuo Korjaamolle ajankohtaisimmat ja kiehtovimmat spoken word -artistit, joiden sanoilla on merkitystä. Jokaisena iltana mukana on myös kansainvälinen esiintyjävieras, joita harvoin pääset Helsingissä näkemään.

Klubin järjestävät yhteistyössä Korjaamo sekä Harri Hertell, joka myös houstaa ja juontaa illat

Lauantai 23.11.2019
Helsinki Spoken Word #7: Sophia Thakur (UK), Rauhatäti, Aura Nurmi
Ovet 19:45
Showtime 20:00
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki
Liput 10 €

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje