Arppa, Oona

23.11.2019 - 20:00, Vintti
Keikat, Musiikki

Ykspihlajasta kotoisin olevat sisarukset Korjaamolla.

Arppa, Oona

Kokkolan Ykspihlajasta kotoisin olevan Arpan musiikissa kaikuu mennyt aika poikkeuksellisen virkeällä tavalla: sävellykset ovat ajattomia, tekstit liikkuvaa kuvaa.

Niin ikään Ykspihlajasta kotoisin oleva näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä Oona Airola on julkaissut tähän mennessä kaksi soolosingleä - 'Brahenkenttä' ja 'Veli'.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje