SUOMI - LIECHTENSTEIN GAME STUDIO BY NORWICH CITY FC

15.11.2019 - 17:00, Vaunusali
Esitykset

Liity mukaamme jännittämään Suomen jalkapallohistorian tärkeintä ottelua ja kannustamaan Suomi kisoihin!

SUOMI - LIECHTENSTEIN GAME STUDIO BY NORWICH CITY FC

Norwich City FC haluaa osoittaa tukensa Suomen jalkapallomaajoukkueen matkalle kohti EM-kisoja järjestämällä kisastudion jalkapallon sydämessä Töölössä, Kulttuuritehdas Korjaamolla perjantaina 15.marraskuuta.

Liity mukaamme jännittämään Suomen jalkapallohistorian tärkeintä ottelua ja kannustamaan Suomi kisoihin!

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje