Riskiryhmä: Kriisikomedia

13.11.2019, Kulmasali
Esitykset

Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komedia-illassa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

Riskiryhmä: Kriisikomedia

IMPROVISAATIOTEATTERI RISKIRYHMÄ ESITTÄÄ

KRIISIKOMEDIA

Ahdistaako ilmastonmuutos? Kehtaako enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kumppanin hengitys haisee? Lapsella on uhma? Leipä on loppu ja maitokin kaatui pöydälle? Ahdistaako? Oletko ihminen?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, on tämä komediapläjäys juuri sinua varten! KRIISIKOMEDIA on esitys, jossa Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komediaillassa Korjaamon Kulmasalissa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

Käsittelyyn otettava kriisi valitaan yhdessä yleisön kanssa, joten jokainen esitys on varmasti ainutlaatuinen. Ota lasi viiniä, istu alas ja naura elämän mahdottomuudelle.

"Ei elämästä selviä hengissä." - Juice Leskinen

Esityksissä vaihtuvat esiintyjät, lavalla mm. Mikko Virtanen, Ushma Karnani, Rosanna Kemppi, Jaakko Ohtonen, Kaisa Leppänen, Eero Ojala, Elina Aalto, Jyri Ojansivu, Tuomas Hautala ja Ville Myllykoski

Riskiryhmä: Kriisikomedia
Ke 13.11. / ke 27.11. / ke 4.12. / ke 11.12.

Showtime 19.00
Esityksen kesto n. 2h
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki
Liput 18 €

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje