Runosoul 2019

12.11.2019, Vintti
Puhe

Runosoulissa lavan ottavat haltuun esikoisrunoilijat. Illan päätteeksi luvassa open mic sekä Mustan Kolibrin esiintyminen.

Runosoul 2019

Tule juhlimaan, kuuntelemaan ja nauttimaan kuluneen vuoden aikana ilmestyneistä esikoisrunoteoksista jo 16. kertaa järjestettävään Helsingin yliopiston kotimaisen kirjallisuuden ja yleisen kirjallisuustieteen Putkinotko ry:n ja Katharsis ry:n runotapahtumaan, jossa pääsemme jälleen palkitsemaan ja kannustamaan vuoden aika lyriikallaan debytoineita kirjailijoita.

Spektaakkelimaisessa runoiltamassa esiintyy runoilijoiden lisäksi yhtye Musta Kolibri sekä kaikki ne, jotka haluavat lausua tapahtumassa omia tekstejään. Järjestämme nimittäin Open Mic -osuuden, johon ilmoittautumalla kuka tahansa on vapaa tulemaan esittämään omia runojaan.

Ilmoittautuminen Open miciin:
https://forms.gle/C51owSkTYXh5QZMw5

Liput 3 € vain ovelta. Vain käteismaksut.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje