Korjaamo Design Market 2019

09.11.2019, Koko Korjaamo (festivaalit yms.)
Markkinat

Designmarkkinoilla yhdistyvät kaunis ja kestävä design sekä paikalliset ja laadukkaat tuotteet. Pääset myös tapaamaan tekijöitä tuotteiden takana.

Korjaamo Design Market 2019

Korjaamon Designmarkkinoilla yhdistyvät kaunis ja kestävä design sekä paikallisuus ja laatu. Pääset myös tapaamaan tekijöitä tuotteiden takana.

Designmarkkinat 9.–10.11. klo 11–17
Vaunusali & Kulmasali
Vapaa pääsy

Tapahtumaan osallistuvat myyjät julkaistaan myöhemmin.


MYYJÄKSI DESIGNMARKKINOILLE?

Korjaamon markkinoilla tavoitat kerralla suuren joukon asusteista, sisustuksesta, ja designista kiinnostuneita kaupunkilaisia sekä osallistut helposti ja vaivattomasti tasokkaaseen tapahtumaan.

Lue lisää markkinoista ja ilmoittaudu myyjäksi.

Early bird -tarjous: -10 % myyntipaikkojen hinnasta, kun ilmoittaudut viimeistään 31.8.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje