NEW AGE: FRANK FRANK FRANK, ELIA

08.11.2019 - 19:30 - 22:30, Kulmasali
Musiikki

Frank Frank Frank on voima-trio, jonka musiikissa yhdistyy popin syvin olemus, juureva stemmalaulanta sekä improvisaatio. ELIA on Elias Riipisen sooloprojekti, joka yhdistää klassisen ja elektronisen musiikin elementtejä keskenään kauniiksi kokonaisuudeksi.

NEW AGE: FRANK FRANK FRANK, ELIA

Frank Frank Frank on voima-trio, jonka musiikissa yhdistyy popin syvin olemus, juureva stemmalaulanta sekä improvisaatio. Anni Elif Egecioglu (SE) tunnetaan aikaisemmin Elifantreestä, Stina Koistinen puolestaan Color Dolorista. Rumpali Amanda Blomqvist on manner-Suomen musiikkipiireissä uusi, raikas tuttavuus Ahvenanmaalta. Vaikutteita yhtyeen jäsenet ovat saaneet mm. Princeltä, Spice Girlseiltä ja Björkiltä. Frank Frank Frank on julkaissut kaksi singleä musiikkivideoineen, Heart ja Bikini Body. Esikoisalbumi ilmestyy keväällä 2020.

ELIA on Elias Riipisen sooloprojekti joka yhdistää klassisen ja elektronisen musiikin elementtejä keskenään kauniiksi kokonaisuudeksi. Livesetissään Elia esittää yksin sävellyksiään viululla, loopperilla ja efektipedaaleilla. Elia on tuttu yhtyeistä kuten Morsian, The Holy ja Lac Belot.

Perjantai 8.11.2019
NEW AGE: FRANK FRANK FRANK, ELIA

Ovet 19.30
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Liput ennakko 12 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 14 €


New Age: Contemporary x Tradition
Jazzia, elektroa, improa, rockia ja kaikkea muuta. Syksyn uudella klubilla nykymusiikki ja perinteet kohtaavat.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje