Hex Doll Halloween Ball w/ RUI HO live (BER/SHA)

01.11.2019 - 02.11.2019, Vaunusali
Musiikki

Audiovisuaalinen kokeellisen musiikin klubi-ilta ja Vogue Ballroom -performanssispektaakkeli

Hex Doll Halloween Ball w/ RUI HO live (BER/SHA)

Tule kokemaan kaupungin seksikkäin, kammottavin ja upein klubi-ilta Korjaamolle Halloween-perjantaina 1.11.2019!

Hex Doll Halloween Ball on klubimusiikki- ja esitysilta, jollaista ei ole Suomessa aikaisemmin tehty: Hex Doll Halloween Ball yhdistää Korjaamoon saman katon alle intiimin elektronisen klubimusiikin nykysoundia esittelevän klubi-illan ja aisteja kokonaisvaltaisesti stimuloivan Vogue Ballroom -performanssitapahtuman.

Hex Doll -klubi-illan pääesiintyjänä Vintillä nähdään kiinalaissyntyisen, Berliinissä vaikuttavan uuden elektronisen musiikin artistin Rui Hon live-esiintyminen sekä paikallisten DJ:den Cute Cumberin ja Krash Bandicuten unen ja painajaisen rajamailla flirttailevia, mm. ambientista, popista ja bassovoittoisesta elektronisesta klubisoundista ammentavia selektioita. Visuaalisen maailmansa Vintille tuo VJ Maisa.

Vaunusalissa tapahtuva Halloween Ball sisältää Ballroom-esitysosuuden, jonka aikana lavalla kisaillaan leikkimielisesti uskomattomimpien esiintyjien titteleistä eri kategorioissa mm. upeiden vogue-tanssijoiden, drag-artistien ja ennennäkemättömien Halloween-muotiluomusten keskinäisissä mittelöissä. Pääesiintyjäksi Halloween Balliin saapuu italialaissyntyinen ja Hollannissa vaikuttava tanssija Nagato Miyake Mugler. Ballroom-performanssia säestävät DJ:t Coco Ninja soittavat musiikkia ammentaen vaikutteita mm. discosta, housesta ja Ballroom-kulttuurin sisällä syntyneestä Ballroom-genrestä. Vaunusalissa esiintyy lisäksi uuden rnb- ja klubisoundin lähettiläs DJ Magic.

Hex Doll Halloween Ball on kaikille avoin ja erityislaatuinen feminiinisyyttä ja queer-kulttuuria juhlistava klubitapahtuma ja esitysilta, jossa mikä vaan on mahdollista ja fantasioista tulee hetkeksi totta! Päästä sisäinen jumalattaresi vapaaksi tanssilattialla tai seuraa vierestä kun ihmeitä tapahtuu. Tapahtumaan ei ole pukukoodia, vaan on suositeltavaa pukeutua juhlaan täysin haluamallaan tavalla. Kaikilta juhlijoilta odotetaan kunnioittavaa käytöstä kanssajuhlijoita kohtaan.

Varmista paikkasi, liput myynnissä nyt!

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje