After Dark Helsinki: RAVE RAVE RAVE

31.10.2019, Kulmasali
Esitykset

Nämä ovat ravebileet, joita ei oikeastaan edes ole. Kauhuesitys Kulmasalissa. K-18.

After Dark Helsinki: RAVE RAVE RAVE

Guten Abend, meine Freunde. Frantz haluaa kutsua sinut juhliin, joita ei oikeastaan edes ole. Pidetään tämä siis yhteisenä salaisuutenamme. Shh... Emme nimittäin tiedä, onko tämä aivan sallittua.

Kas, olemme tehneet hieman kokeiluja. Tai ystävämme Kreuzberg on, mutta hän ei mielellään esiinny julkisuudessa. Kutsumme valmistetta D:ksi. Se on psykoaktiivinen aine, joka muuttaa käyttäjänsä tajunnantilaa ja tarjoaa meille eläville ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä kuoleman rajan taakse. Kyllä, luit oikein.

Emme ole kokeilleet valmistetta vielä kovin monella koehenkilöllä, joten toivomme, että olet avoin ja ymmärrät, että D:n vaikutukset voivat yllättää. Rehellisesti sanottuna tämä on ensimmäinen kerta, kun ulotamme testit laboratorion ulkopuolelle. Sinun pitää siis vain luottaa meihin – ja nauttia ravebileistä!

Koska nämä ovat ravet, pukeuduthan synkkään bileasuusi. Äläkä missään tapauksessa kerro näistä juhlista muille.


To 31.10. / Pe 1.11. / La 2.11.
After Dark Helsinki:
RAVE RAVE RAVE

Showtime klo 20.00
K-18
Korjaamo, Kulmasali /
Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki

Liput 39 € tulevat myyntiin su 15.9.2019. Lippuja on saatavilla rajoitettu määrä per esitys. Lippuja myydään vain ennakkoon, eikä niitä ole mahdollista ostaa ovelta.

Esityksen kesto noin 2 tuntia. Tila ei ole esteetön: toinen esitystila on toisessa kerroksessa, jonne kävellään portaita. Esiintyjät saattavat koskea osallistujiin. Esityksessä käytetään voimakkaita valo- ja usvaefektejä ja vilkkuvia valoja. Esityskieli on suomi.

Jokaisen osallistujan on tutustuttava lipun oston yhteydessä esityksen luonteeseen ja allekirjoitettava vastuuvapauslomake, jossa kerrotaan esityksen säännöt. Tutustu vastuuvapauslomakkeeseen etukäteen: https://bit.ly/2kig04J

www.afterdark.fi

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje