BRINDAMOS FLAMENCO: Tamara Lucio, Maria Portillo, Otso Krunasta

26.10.2019 - 19:30 - 23:00, Kulmasali
Musiikki

Lokakuussa toteutetaan yleisön pitkäaikainen toive, kun vieraiksi saapuvat nuoret huiput Sevillasta, tanssija Tamara Lucio ja laulaja Maria Portillo.

BRINDAMOS FLAMENCO: Tamara Lucio, Maria Portillo, Otso Krunasta

Kansainvälisen BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin legendaariset klubi-illat jatkuvat Korjaamolla. Lokakuussa toteutetaan yleisön pitkäaikainen toive, kun vieraiksi saapuvat vuosien tauon jälkeen nuoret huiput Sevillasta, tanssija Tamara Lucio ja laulaja Maria Portillo. Illan säestää kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta. Liput kannattaa hankkia ajoissa, sillä kokoonpanon edellinen esiintyminen myytiin loppuun nopeasti.

TAMARA LUCIO
Sevillassa syntyneen Tamara Lucion ensimmäinen voitto tanssikilpailuissa on vuodelta 2004, tuorein toukokuulta 2016 (Peña La Rivera de Guillena). Tamara tanssii mm. El Callejón del Embrujo ja Casa de la Memoria -tablaoissa sekä toimii tanssin ja compáksen opettajana Fundación Cristina Heerenissä.

MARIA PORTILLO
Maria alkoi esiintyä julkisesti vuonna 2000 erilaisissa fiestoissa. 2013-2014 Maria osallistui moniin arvostettuihin laulukilpailuihin, joissa hän saavutti 8 finaalipaikka ja 3 voittoa (mm. Concurso de cante flamenco de la peña de Fosforito de Madrid 2013). Monipuolisena tulkitsijana tunnettu Maria nähtiin vuonna 2019 Espanjan Voicessa. Tällä hetkellä hän opettaa Fundación Cristina Heerenissä ja opiskelee Sevillan konservatoriossa.

OTSO KRUNASTA
Kollektiivin suomalaisjäsen on ammentanut oppinsa Sevillassa. Fundación Cristina Heerenistä kitaristiksi valmistunut Otso on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin todellisten huippujen kanssa Andaluciassa.

www.brindamosflamenco.com

LA 26.10.2019
BRINDAMOS FLAMENCO:
Tamara Lucio, Maria Portillo, Otso Krunasta

Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Ikäraja: K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)
Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Ennakkoliput:
Istumapaikka 27,50€ / Pöytäpaikka 37,50€ / Tukilippu 50€

Ovelta:
Istumapaikka 29€ / Pöytäpaikka 39€ / Tukilippu 50€

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje