Röyhkeyskoulu Show

23.10.2019, Kulmasali
Esitykset, Puhe

Jenni Janakan hersyvän asennemuijauttava puheshow yhdistelee taidokkaasti stand-uppia, teatteria, tiedettä ja tosielämän tarinoita.

Röyhkeyskoulu Show

Itsensä vähättely ei pue ketään! Mutta mikä saa meidät kompuroimaan? Mikä jarruttaa? Ja miksi vaikka tiedostaa niin pirusti kaikkea, sitä päätyy kuitenkin vain toistamaan sitä samaa elähtänyttä kulttuuria?! Röyhkeyskoulu Show on hersyvän asennemuijauttava puheshow, joka yhdistelee taidokkaasti stand uppia, teatteria, tiedettä ja tosielämän tarinoita. Lavalla esiintyy kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka sekä vierailevana artistina Sosié.

Jenni Janakka on kiertänyt puhumassa Röyhkeyskoulunsa kanssa syksystä 2017 lähtien. Tammikuussa 2019 julkaistiin Röyhkeyskoulu-kirja, jossa sukelletaan tarkemmin koulun teemoihin ja kulttuuriin. Janakka on myös tunnettu Himocast-podcastin toisena tekijänä.

Keskiviikko 23.10.2019
Röyhkeyskoulu Show

Showtime 19.00
Esityksen kesto n. 2,5h
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki
Liput 15 €, ei erillistä eteispalvelumaksua

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje