Sunday Masterpiece: The Terminator (1984)

20.10.2019 - 20:00 - 22:00, Korjaamo Kino Bio Rex
Elokuvat

Tulevan Terminator: Dark Fate -elokuvan marraskuista ensi-iltaa fiilistellen näytämme lokakuun klassikkovalintana legendaarisen Terminator-elokuvasarjan ensimmäisen osan!

Sunday Masterpiece: The Terminator (1984)

Tulevan Terminator: Dark Fate -elokuvan marraskuista ensi-iltaa fiilistellen, näytämme lokakuun klassikkovalintana legendaarisen Terminator-elokuvasarjan ensimmäisen osan! Toimintaelokuvien ehdoton klassikko Terminator - tuhoaja (1984) nosti hetkessä ohjaaja-käsikirjoittaja James Cameronin Hollywoodin visionäärien joukkoon.

Vuonna 2029 koneet ovat ottaneet vallan ja maapallo on ydinsodan runtelema. Ihmiskunnan ainoa toivo on poika nimeltä John Connor, joka johtaa ihmiskunnan rippeet kapinaan koneita vastaan. Estääkseen tämän koneet lähettävät kyborgin (Arnold Schwarzenegger) menneisyyteen tuhoamaan Johnin äidin Sarah Connorin (Linda Hamilton) ennen kuin John on edes syntynyt, ja vastavetona ihmiset lähettävät Johnin äidille suojelijan, ihmissotilaan Kyle Reesen (Michael Biehn). He kumpikin alkavat jäljittää naista nimeltä Sarahia ja näin alkaa eeppinen takaa-ajo, jossa panoksena on ihmiskunnan ja maapallon tulevaisuus!

kieli: englanti
Elokuva esitetään ilman tekstitystä!

Huom! Esitys on Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

Sunday Masterpiece -elokuvasarja palaa uudella kattauksella! Kyseessä on Korjaamo Kino Bio Rexin sunnuntaisarja, joka esittää kerran kuussa elokuvataiteen merkkiteoksia eri aikakausilta. Sarjassa tullaan näkemään harvinaisempia helmiä, näyttävää filmatisointia sekä aikaa kestäviä klassikoita.

Huomaathan, että Bio Rexin näytökset ovat K18, koska salissa on anniskeluoikeus.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje