Punch Up! Resistance & Glitter

17.10.2019
Esitykset, Puhe

Punch Up! – Resistance & Glitter brings together the hottest names and sharpest minds in stand up, burlesque and drag!

Punch Up! Resistance & Glitter

STAND UP / DRAG / BURLESQUE

Punch Up! – Resistance & Glitter brings together the hottest names and sharpest minds in stand up, burlesque and drag! After two sold-out nights at Mad House Helsinki this spring, the club will move to Korjaamo’s Kulmasali for fall 2018.

Each evening’s program is provided by Jamie MacDonald, Miss Vinyl Envy, Juuso Kekkonen, and their awesome guests, directing their weapons-grade merriment at bullies, bigots and the powerful. Both evenings are their own separate iconoclastic shows full of laughter and glitter!

All the shows are in English.

Low on cash but still want to see the show? No worries! Pay-what-you-want tickets are available at the door, starting at 18:30. You can pay any amount at all. The number of pay what you want tickets is limited, so to guarantee you get a seat, we recommend buying tickets in advance.

Korjaamo Kulmasali is an accessible venue

PUNCH UP! - RESISTANCE & GLITTER
28.8. / 17.10. / 22.11.
Kulmasali, Korjaamo
Showtime: 19:00 (doors 18:30)
Duration: 2 hours (incl. one interval)
K-18

Poster: Taneli Kemppi

Links:
Jamie: www.facebook.com/jamiemacdonaldthecomedian
Juuso: www.facebook.com/thatjuusokekkonen
Miss Vinyl Envy: www.instagram.com/missvinylenvy

Tickets: 25€ (regular price) / 15€ (Students, seniors, unemployed)

Tiketti www.tiketti.fi

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje