Korjaamon kirppis - vapaa pääsy

06.10.2019, Kulmasali
Markkinat

Kaipaako kaappisi tilaa tai vaatekertasi päivitystä? Korjaamon rennolla ja viihtyisällä kirpputorilla teet löytöjä tai luovut turhasta. Kirppistelyn ohella voit myös nauttia Korjaamon brunssista.

Korjaamon kirppis - vapaa pääsy

KORJAAMON KIRPPIKSET SYKSYLLÄ 2019
Su 15.9. klo 11–15
Su 22.9. klo 11–15
Su 6.10. klo 11–15
Su 20.10. klo 11–15
Su 17.11. klo 11–15
Su 24.11. klo 11–15

Vapaa pääsy

Osoite: Korjaamon Kulmasali, Töölönkatu 51 B. Sisäänkäynti sisäpihalta.

Tila on esteetön ja koiraystävällinen.

MYYJÄKSI KIRPPIKSELLE?
Paikat ovat myynnissä Tiketissä. Myyntipaikkaan (25 €) kuuluu pöytä ja tuolit. Oman rekin voi tuoda ja pöydän saa jakaa useamman ihmisen kesken. Pöytäpaikat tulevat myyntiin noin kuukautta ennen tapahtumaa.

OHJEET MYYJILLE

  • Kirpputori järjestetään Korjaamon Kulmasalissa ja aulassa. Käynti sisäpihan kautta, Töölönkatu 51 B.
  • Kirppis on avoinna yleisölle klo 11-15 ja se on kävijöille maksuton. Myyjät voivat saapua paikalle klo 10.30 alkaen. Myyntipaikka pitää purkaa viimeistään klo 16 mennessä.
  • Myyntipaikkaan kuulu pöytä (120 x 70 cm) ja kaksi tuolia. Halutessasi voit tuoda lisäksi yhden rekin ja siihen omat henkarit.
  • Pöydät on aseteltu tilaan valmiiksi. Myyntipaikat valitaan paikan päällä: ensimmäisenä tuleva saa ensimmäisenä valita paikkansa klo 10.30 alkaen.
  • Jos sinulla on kirppispäivänä mitä tahansa kysyttävää, käänny empimättä Korjaamon infon puoleen! Info sijaitsee Korjaamon aulassa.
  • Korjaamolla ei ole omaa parkkitilaa, lähin suuri parkkipaikka on Kisahallilla.
  • Tarkastamme myyjien kirppisliput n. klo 11 , joten valmistauduthan näyttämään Tiketistä ostamasi lipun.
  • Peruutustapauksissa pöytävuokraa ei ikävä kyllä voida palauttaa. Pöydän saa kuitenkin välittää eteenpäin toiselle myyjälle.
Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje