NEW AGE: VERNERI POHJOLA, MIKA KALLIO: ELÄIMEN KUVA

05.10.2019 - 20:00 - 23:00, Kulmasali
Musiikki

Trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio tuovat nähtäväksemme ja kuultavaksemme duoteoksen Perttu Saksan dokumenttielokuvaan Eläimen kuva (Animal Image).

NEW AGE: VERNERI POHJOLA, MIKA KALLIO: ELÄIMEN KUVA

Luvassa on mystistä, tunnelmallista ja vangitsevaa soittoa, kun trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio tuovat nähtäväksemme ja kuultavaksemme duoteoksen Perttu Saksan dokumenttielokuvaan Eläimen kuva (Animal Image).

Valokuvaaja, elokuvantekijä Saksan ohjaama Eläimen kuva kuvaa ihmisen ja eläimen ikiaikaista suhdetta, elokuva rakentuu Pohjolan ja Kallion luoman musiikin ympärille. Duon improvisoidut sävellykset rakentavat sanattoman kielen eläimen ja ihmisen välille ja yhdistävät Saksan lumoavat mustavalkokuvat kokonaistaideteokseksi.

Verneri Pohjola, trumpetti ja elektroniikka
Mika Kallio, rummut ja gongit

Lauantai 5.10.2019
NEW AGE: VERNERI POHJOLA – MIKA KALLIO:
ELÄIMEN KUVA

Ovet 20.00
K-18
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Liput ennakko 18 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 20 €


New Age: Contemporary x Tradition
Jazzia, elektroa, improa, rockia ja kaikkea muuta. Syksyn uudella klubilla nykymusiikki ja perinteet kohtaavat.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje