Lotta Sirén: Sharing The Secret

01.10.2019 - 30.10.2019, Korjaamon Aulagalleria
Kuvataide

"Sharing The Secret" aukeaa Kulttuuritehdas Korjaamolla 1.-30.10.2019.

Lotta Sirén: Sharing The Secret

Lotta Sirénin yksityistaidenäyttely
"Sharing The Secret" aukeaa Kulttuuritehdas Korjaamolla 1.-30.10.2019.
www.instagram.com/lottasiren

Avajaistilaisuus 1.10 17:30-20:00. Tervetuloa!

"Sharing The Secret" esittää Sirénin taiturimaisesti tuotettua abstraktia taidetta monilla eri väriskaaloilla. Lotan kädenjäljessä nähdään melkeinpä tanssillista liikekieltä, ja hätkähdyttävän kauniita muotoja ja väriyhdistelmiä. Teoksissa käydään läpi taiteilijan tunnetiloja, ajatuksia ja matkoja maailmalta, sekä intuitiivista liikettä ja muotokieltä. Itseoppineen taiteilijan tekniikka on korkeatasoista, ja hän on hyvin lyhyessä ajassa noussut monen abstraktia taidetta ihailevan suureen suosioon.

Lotta on yksi Suomen tulevaisuuden suuria abstrakteja tekijöitä ja myyntivaltteja. Nyt teoksia voi vielä ostaa kuluttajahinnoin. Teokset soveltuvat erinomaisesti koristamaan Skandikodin seiniä, kuin myös kansainvälisiä tiloja.

-Rigulio Graak, Kulttuurituottaja & Kuraattori.

Taidenäyttely on tuotettu yhteistyössä WABGNET:in kanssa.
www.instagram.com/wabgnet

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje