Dare to Learn

19.09.2019, Koko Korjaamo (festivaalit yms.)
Puhe

Pohjois-Euroopan suurin oppimisen festivaali, jossa luodaan jatkuvan oppimisen tulevaisuus.

Dare to Learn

Dare to Learn on Pohjois-Euroopan suurin oppimisen festivaali, jossa luodaan jatkuvan oppimisen tulevaisuus. Syyskuun 19.-20. Korjaamo täyttyy oppimisen riemusta, kun osallistava ohjelma yhdistää mittavan joukon yrityksiä, korkeakouluja sekä erilaisia oppimisen edelläkävijöitä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Dare to Learnissä haastetaan oppimisen nykytilaa. Ei enää turhia seminaareja tai kiintiöluentoja. Uskallatko mukaan?

www.daretolearn.fi

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje