M & LUMOS-KVARTETTI, RISTO (SOOLO)

14.09.2019, Vaunusali
Musiikki

M sekä Lumos-jousikvartetti yhdistävät voimansa lauantaina 14. syyskuuta Korjaamon Vaunusalissa. Konsertissa kuullaan kappaleita molemmilta M-albumeilta. Illan avaa Risto.

M & LUMOS-KVARTETTI, RISTO (SOOLO)

M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken tekemät kappaleet, omalaatuinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin persoonalliset äänimaisemat vakuuttivat syksyllä 2017 ilmestyneellä Tehtaantyttö -debyytillä niin kriitikot kuin kuulijatkin. Yhä vaikuttavamman taiteellisen kokonaisuuden tarjosi helmikuussa 2019 julkaistu kakkosalbumi Näytän missä asun. M on lunastanut kahdella studioalbumillaan paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

Lumos-kvartetti on urbaani jousiyhtye, jonka yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Ellips, Pyhimys, The Blanko, Pepe Willberg, Yona ja Saimaa. Lumoksessa soittavat Sirkku Hilanko, Annukka Nevalainen-Lius, Anette Grevberg sekä Niklas Hagmark

Illan avaava Emma- ja Teosto-palkittu Risto venyttää muusikon taiteellisen ilmaisun äärirajoille ja niiden yli. Kyyneliin pudottavan herkkyyden ja maanisen menon vuoristorataa pitkin Risto kuljettaa kuulijansa syntetisaattori-todellisuuteen, jossa kaikki tuntuu mahdolliselta.

Lauantai 14.9.2019
M & Lumos-kvartetti,
Risto (soolo)
Ovet 20.00
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Liput Tiketistä ennakkoon 14 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 16 €

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje