Burlesque Blossoms

07.09.2019 - 18:30 - 23:30, Kulmasali

Uusien tulokkaiden ilta

Burlesque Blossoms

Illan juontaa: Bettie Blackheart
Lavapoika: Frank Doggenstein

Illan tuottaa: Bibi Productions

Tähdet lavalla:
Ava Galactica
Capitana NautiCaliente
Chick Peeve
Devil's Daydream
Doris Dusk
Eden Divine
Eva Euphoria
Fuckery von Flesh
Janey May Niac
Lady Cube
Lil' Nanet
Lux Doday
Lucy Wisteria
Miss Sassy Fierce
Poison Daisy
Sandy clit
Summmer Storm
Sunny Symphony
Teehutsut
Three Kisses

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje