ALI ALIKOSKI KOPLA (levyjulkkarit)

07.09.2019, Vintti
Musiikki

1980-luvun loppupuoliskolla Keba-yhtyeen nokkamiehenä ja biisintekijänä vakuuttanut Ali Alikoski julkaisee Hyvästi hiljaisuus -albumin 6.9.2019. Levynjulkaisukeikka on 7.9.19 Korjaamon vintillä.

ALI ALIKOSKI KOPLA (levyjulkkarit)

1980-luvun loppupuoliskolla Keba-yhtyeen nokkamiehenä ja biisintekijänä vakuuttanut Ali Alikoski julkaisee Hyvästi hiljaisuus -albumin 6.9.2019, päivä 60-vuotispäiviensä ja yhdeksän vuotta edellisen albuminsa jälkeen. Levynjulkaisukeikka on 7.9.19 Korjaamon vintillä.

Vierineet vuodet eivät Alikosken notkean pehmeässä äänessä kuulu. Korkeintaan teksteissä voi aistia iän tuomaa inhimillistä ja elämän rosoisempiakin puolia ymmärtävän sävyn.

Yhdessä tuottaja Mara Salmisen ja soittokumppaneiden kanssa on pitkäsoitolle luotu verevä soundi, eräänlainen paluu Keban "herkkä mutta äänekäs" -dynamiikan äärelle. "Nättejä kivoja poplauluja on tullut tehtyä ihan tarpeeksi", toteaa Alikoski.

Alikoski on myös kasannut bändin, joka keikkailee uuden levyn ja vanhempien laulujen kanssa.

Ali Alikoski Kopla

Ali Alikoski - Laulu, kitara
Tommi Pietiläinen - Kitara, taustalaulu
Kari Holmgren - Rummut, taustalaulu
Jukka Lepola - Basso, taustalaulu

Lauantai 7.9.2019
ALI ALIKOSKI KOPLA (levyjulkkarit)
Ovet 20.00
K-18
Korjaamo, Vintti / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Liput ennakkoon Tiketistä 18 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 20 €

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje