ELLINOORA: SYKSYN ALBUMIKIERTUE

06.09.2019 - 21:30 - 23:30, Vaunusali
Musiikki

Ellinooran syksyn albumikiertue starttaa Korjaamolta.

ELLINOORA: SYKSYN ALBUMIKIERTUE

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora on tunnettu lukuisista hiteistään, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Oivaltavat lyriikat, isot popmelodiat sekä elämääkin suurempi ääni muodostavat Ellinooran uniikin soundin ja tekevät hänestä yhden tulevaisuuden suurimmista artisteista. Viimeistään Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt yhteistyötä niin kirjoittajana kuin laulajanakin muun muassa JVG:n ja Roope Salmisen & Koirien kanssa. Ellinoora työstää parhaillaan toista albumiaan, joka julkaistaan elokuussa 2019.

Ellinoora ei ole pelkästään lahjakas laulaja-lauluntekijä, vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit nostavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Keväällä artisti on esiintynyt lukuisilla loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen ja kesällä 2019 hänet tullaan näkemään Suomen isoimmilla festivaaleilla.

Perjantai 6.9.2019
ELLINOORA – ALBUMIKIERTUE

ovet 21:30
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Liput ennakko 25 € sis. tiketin palv.maksu / ovelta 27 €
Ei Korjaamolaislippuja.

ELLINOORA – ALBUMIKIERTUE 2019

Pe 6.9. Helsinki, Korjaamo
La 7.9. Tampere, Klubi
Pe 20.9. Lahti, Möysä
La 21.9. Jyväskylä, Lutakko
Pe 27.9. Oulu, 45 Special
La 28.9. Oulu, 45 Special
La 5.10. Kuopio, Henry’s Pub
Pe 11.10. Turku, Aalto Yökerho
Pe 8.10. Lappeenranta, Kehruuhuone
Pe 25.10. Pori, Kehräämö
Pe 8.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

www.spotify.com/ellinooramusiikki
www.facebook.com/ellinooramusiikki
www.instagram.com/ellinooramusiikki

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje